• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Betmret cskkentse
  • Betmret nvelse
  • Eredeti mret
Bor és Vad képekben

Ars Poetica:

"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."

Földes László: A vadászat alapelvei

 

 
 
Kezdőlap arrow Szabadidő arrow Borkóstolás
Borkóstolás
Egri Korona Borház PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kapalló G. Gyula   
2008. április 08.

Az Egri Korona Borház az egri borvidéken, az egerszalóki hõforráshoz vezetõ úton, Kerecsend és Demjén falvak között található.

A Magyarországon szinte egyedülálló technológiájú borászati vállalkozás nem csak magas minõségû borok elõállításával foglalkozik, hanem hasonlóan a francia chateaukhoz vagy az ausztrál winerykhez, borkóstolók és nívós szakmai rendezvények lebonyolítását, a borturizmus felvirágoztatását tûzte ki célul. Melegkonyhás étterem, bormintabolt, nyáron pedig szabadtéri borharapó várja a vendégeket.  

 

Utolsó frissítés ( 2009. február 21. )
 
Béres Borászat - Borkóstolás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: -ka-pír-   
2007. augusztus 13.

Látogassa meg Tokaj-Hegyalja
egyik legszebb és legmodernebb borászatát! 

A vendégek a pincészet munkatársainak vezetésével betekintést nyerhetnek a borkészítés izgalmas folyamatába, a szõlõ beérkezésétõl a palackozásig, majd a kóstolóteremben megismerhetik a jellegzetes tokaji szõlõfajtákból készült borokat. A borkóstolón igény szerint 3, 5, illetve 7 tételes kóstolósor közül választhatnak. 

A helyi szaküzletben is készséggel várják a vendégeket, ahol kedvezményes, pinceáron történõ vásárlásra nyílik lehetõségük.

A pincészet nyitvatartása: hétköznap 10-16 óra között.
Ettõl eltérõ idõpont esetén, illetve hétvégén elõzetes bejelentkezés alapján várják az érdeklõdõket.


 

Utolsó frissítés ( 2007. augusztus 14. )