"A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez. Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel. Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez. A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását. Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna." Földes László: A vadászat alapelvei
|
Füstölt pisztráng hagymalekváron |
![]() |
![]() |
![]() |
Írta: Mons. Chien | |
2009. június 21. | |
Ennek az igazán pompás és elegáns meleg előételnek az elészítése roppant egyszerű, ugyanakkor fontos, hogy megfelelő, fűszeres lében pácolt és bükkfa forgács felett füstölt pisztrángot használjunk hozzá, a hagymalekvárt pedig ezúttal vöröshagymából, furmint hozzáadásával készítsük a már ismert eljárás alapján.
![]() Borajánló: A Breitenbach Pince Borbála Cuvée-jét ajánlom hozzá, melynek érett édessége, kellemes vajassága és minerális beltartalma kiválóan kihangsúlyozza majd e meleg előétel édes fűszerességét.
Kedvencekhez ad
Bookmark
Hits: 45099 Trackback(0)
Hozzászólások
(0)
![]() |
|
Utolsó frissítés ( 2009. június 21. ) |
< Előző | Következő > |
---|